Posted by: Thomas Michelsen | august 17, 2007

Ny kajak m.m.

Så fik jeg købt min (første) kajak. Det er en Valley Aquanaut Club (se billedet). Jeg købte den hos ‘Lenze’ i Havkajakcenter Svendbord, som ligger på Tåsinge. Jeg prøvede 4 kajakker.. en pintail, som var for lille.. en Valley Advocet, som også var for lille.. en Valley Aquanaut HV, som var fin, men lidt for stor… så valget faldt på en Aquanaut Club, der er en snert mindre end en Heavyweight (HV). Det eneste minus er, at det er en lidt skrabet model, så jeg skal til at modde den lidt, men det skulle jeg vel alligevel.
Indtil vidre har jeg været ude at sejle i den 4 gange. Første gang (Jomfruturen), var i Kerteminde havn, hvor jeg var til havnefest med Odensegutterne. Det var en fantastisk tur, men desværre ikke så lang. Derefter har jeg været på mindre (2 – 8 km.) ved Bremdal strand. Jeg håber på snart at komme en tur til Humlum havn (15 km.).
Jeg er ekstrem glad for min kajak og jeg har ikke et sekundt fortrudt at jeg har købt den. Den kostede 10.ooo kr. og derud over har jeg spenderet 6700 kr. på udstyr.

Nu står havet åbent for mig 🙂

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: