Posted by: Thomas Michelsen | juni 18, 2008

Æbelø

Det er nu muligt at vinke Æbelø af som besøgt. Marius og jeg tog en sejltur fra Odense havn til Æbelø. Vi ankom Lørdag morgen kl.02:00. Det var en smuk nat med spændende sejlads (4 ben måtte vi tage). Lørdag over middag søsatte jeg kajakken og padlede en tur rundt om øen. Naturen er utrolig smuk, hvilket er pga. en totalfredning.
Vi lå for svej på øens østside. Jeg padlede med uret rundt om øen, da jeg ikke ville have vinden ind agten på tværs. Det resulterede derimod i en strid modvind frem til drævet, men som belønning fik jeg en masse sjove bølger (de største jeg endnu har været ude i) oppe på hele nordsiden.
Her kan ses lidt billeder, som jeg fik taget på turen:

Æbelø

PS: Jeg fik da også rullet en smule 🙂

…og det går ikke godt hver gabg.. især når man forsøget at få hovedet op først.. tsk tsk tsk

Reklamer

Responses

 1. Hej Thomas

  Inden jeg fik set billederne troede jeg sgu i var roet helt fra Odense i kajak, rundt om Æbelø og tilbage igen – noget af en tur. Men billederne forklarede jo hvordan en del af sejladsen foregik! Så kunne jeg bedre forstå det…

  Jeg ved ikke så meget om sejlbåde så du må ha’ mig undskyldt – men hvad betyder det “at tage 4 ben”?

  Jeg mangler i øvrigt at få vinklet Æbelø af på min liste. Men det ser ud til at være en rigtig flot tur.

  Jeg er lidt nysgerrig efter at vide hvad det er for nogle beslag eller støtter du har kajakken liggende på, på tagstængerne. Hvor har du købt dem – har du evt. et link. Det ser ud til at kajakken ligger rigtig godt på dem.

 2. Hej Helge,

  Undskyld det sene svar. Turen rundt om Æbelø er fantastisk. Snyd ikke dig selv for en gåtur på øen. Det er i sandhed en perle.
  Jeg tror endnu ikke at jeg er trænet nok til at tage den fra Odense til Æbelø på een dag. Men det lyder som en udfordring 😉
  At tage “4 ben” i en dejlbåd betyder at man sejler lige mod vinden og må derfor zigzagge lidt for at komme frem, hvis man ikke vil ‘køre’ på vandet med motor. Vi zigzaggede 4 gange, så passede det fint.
  Jeg har sammen med min kajak købt to skumklodser. Hver med en rille (til tagbøjlen). Det er meget billige og kan købes hos havkajak Svendborg. Her er et link:
  http://havkajakcenter.dk/butik/transport_af_havkajak/tagskum_fra_kajaksport_168_da.html

  Mvh,
  Thomas


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: