Posted by: Thomas Michelsen | august 19, 2008

Odensetur

Efter en uge på sjælland gik turen til fyn. Jeg har længe tænkt på at sætte kajakken i åen ved Ole og gittes have (Stavis å), for derefter at sejle ud til kanalen, for derefter at sejle ud ad kanalen til Enebærodde, for derefter at sejle ud til Hasmark 🙂 Ole og jeg kiggede lidt på kortet og på DMIs vind og vejrudsigt. Det så godt nok ud til at blæse 10 m/s, men denne vind så ikke ud til at blive til en direkte modvind. Ergo, Thomas skulle ud på en 30 kilometers tur 😀
Det blev den bedste tur jeg til dato har været på. Odense kanal, Klintebjerg, Enebærodde og strækket ud til Hasmark byder alle på smuk natur. Turen ud ad Stavis å var da heller ikke uintressant, da jeg har et eller andet for å’er. Nå, men vinden viste sig at komme agten fra og jeg blev (næsten) båret ud ad kanalen. Da jeg kom til Egensedybet havde jeg besluttet at korte turen ned til 30 km., ved at krydse over til Enebærodde. Det betød at jeg fik et sted mellem 5 og 10 km. på åbent vand… i medvind. Det blev til mit livs længste kajaksurfetur. Det var pisse sjovt!
De sidste 10 km. fra Odden til Hasmark bød på en vind der stort set kom forfra. Det var hårdt, men jeg havde liiiige kræfter til det.
Efter landgang i Hasmark, sad jeg på kajakken og ventede på tøserne, som kom og hentede mig. Her kunne jeg med lidt adrenalinrester i blodet, se tilbage på en rigtig god tur.
Her er lidt billeder:

Odense tur
Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: