Posted by: Thomas Michelsen | september 15, 2008

Tour de Gudenå 2008

Så oprandt tiden, hvor Tour de Gudenå 2008 skulle afholdes. Jeg har være meget spændt på om jeg ville synes om det, men det gjorde jeg bestemt. Jeg fik også lejlighed til at afprøve min nye pagaj (Werner Ikelos).

Lørdag d.13 September 2008

Vi tog afsted fra Klubhuset (Struer) kl.09:00.. cirka. Via en mindre omvej kom vi til Emborg, hvor alle Tdg Classic skulle starte fra. Jeg var tæt på at tude, da jeg fandt ud af at mit vand var låst inde i Jans bil og at der ikke lige var en tank på hjørnet. Heldigvis kom Heinz tilbage til Enborg, så jeg kunne få låst Jans bil op. Efter en del trængsel på åen kom vi alle afsted. Jeg lå pænt langt tilbage i feltet, men undervejs fik jeg da hentet en del kajakker. Til at starte med var det meningen, at jeg ville tage den med ro, kigge på kajakker og nyde turen. Men der ligger åbenbart et konkurrencemenneske gemt i mig et sted. Jeg begyndte langsomt at sætte en god fart og syntes at det var fedt at ligge og overhale (specielt når man har et badekar af en kajak, som jeg). Jeg hørte et par, der snakkede sammen. Den ene sagde, ”Nøj, der er fart på, hva’, hvortil den anden svarede, ”Arrghhfff, det er da kun kortvarigt”. Men nej, jeg trak igennnem hele vejen og endte da på en ok tid (?????????). Den lamme nerve der kom med den kommetar fik ihvertfal ikke indhentet mig…. HA! Det var fedt at komme i mål i Silkeborg og høre sit navn blive råbt op. Det var bestemt en HOH oplevelse (Hænderne over hovedet).
Efter en gang militærædelse, fandt vi tilbage til vores klasselokale hvor vi fik lidt rødvin og hoppede i poserne. På trods om grufulde historier om Christians snorken, så sov jeg fint. Det var nok mine ørepropper der gjorde tricket.
PS: Intet ondt om aftensmaden. Man kan endda se på messedamerne der serverede det, at det smager godt ;-P


Søndag d.14 September 2008 (Kl.04:45)

Min mobillos ringede først, da jeg havde sat den til 04:44… hehe (jeg har sådan en behagelig ’Caribbean’ vågnop alarm). Folk nærmest fløj op af poserne og i tøjet. Jeg var overrasket. Vi kom ned og fik et solidt måltid morgenmad. Jeg scorede lidt frugt, som jeg spiste da jeg kom i mål i Randers.
Vi kørte til Bjerringbro, hvor vi ventede en lille time inden vi satte kajakkerne i vandet. Morgenen var kold, men smuk. Jeg hørte slet ikke at løbet var skudt igang, så jeg gik igang med at ro lidt sent. Men skidt pyt med det, så blev jeg ikke en del af ’skubberiet’ den dag.
På denne tur ned af åen var man en del tættere på de andre roere. Jeg fik også nogle gode billeder af de andre fra Struer Kajakklub, i forbifarten.
Efter Langå mødte jeg Christian, som jeg fulgtes med et godt stykke tid. Jeg fandt ud af at hvis jeg trak fra ham, så ville jeg ubestridt være nr. 1 på Classic turen for Struer Kajakklub. Jeg havde allerede dagen før fået smag for det der med at komme først ind, så da der var 3 km. tilbage, satte jeg lidt ekstra fart på. Jeg blev den første i mål 😀 Ahhhh…

Min konklusion:
Selvom jeg synes at det har været det hele værd, så ved jeg ikke om jeg deltager næste år. Jeg tror hellere jeg vi bruge en weekend på en langtur til Fur eller et af de mange andre destinationer man kan nyde i sin havkajak. Det er det jeg er vild med.
Har jeg ondt efter turen? Nøøø, ikke rigtigt. Men derfor var det alligevel rart med en gang firma_ordnings_massage her til morgen 😀

Mit samlede resultat:
Nr. 144 ud af 296 i kajak nr.505 (Valley Aquanaut club, havkajak) på tiden 06:34:02 i distancen 58 Km. TgG Classic.

Tour de Gudenå 2008
Reklamer

Responses

  1. Hej Thomas det er bare nogle flotte fotos du har lagt ud. Klasse. Nu er det jo sådan, at selvfølgelig deltager du i 2009, men på 120 km det er da som 4-5 gange rundt Fur – du kan ikke få nok. Kan du maile fotos til mig – jeg er ikke expert i internet. Mvh. Jørgen Lageri og tak for en god tdg 2008.
    PS måske du kunne fortælle de øvrige havkajakroere i Struer kajakklub om tdg 2008. Så kunne de måske prøve. Du er måske den første havkajakroer i Struer kajakklub som har roet tdg 2008.


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: