Posted by: Thomas Michelsen | januar 4, 2009

2009 Mål

Mine mål for 2008 blev alle opfyldt og endda overgået. F.eks. vill jeg gerne ro 500 km. og jeg nåede op på 832 km. Målene for 2009 er sat således, at jeg mener de er realistiske. Man kan godt kalde mine mål for ønsker, da det er noget jeg gerne vil opnå.
I 2009 vil jeg gerne:
1) Få udarbejdet projekt “HavkajakWiki.dk“, som er en slaks informations database omhandlende havkajak. Jeg vil gerne lave den, for at lære teorien bag havkajakroning mere indgående. Jeg mener også at der er brug for en god dansk online informationskilde om havkajak. Hvis der er noget jeg gerne vil vide om havkajakroning, så blive man nødt til at sidde og google alt for længe og ofte ende op med sparsom information.
2) Tage på flerdagsture. En tur til Mors er allerede på idéplan. Om der bliver tid til flere ture ved jeg ikke, men en to-dags tur til Fur vil nok være muligt.
3) Blive dus med min Valley Nordkapp. Når jeg siger dus, så betyder det at jeg vil øve styretag, rul og bølgerogning indtil at jeg føler mig 100% hjemme i den. Jeg har en idé om, at jeg bliver nødt til at modificere knæstøtterne, da de ikke er designet til at blive brugt til rul. Jeg vil gerne have at de griber bedre end de gør fra fabrikken.
4) Introducere min kæreste Pernille til havkajakroning. Min drøm er en dag, at ro gennem Venedigs ‘gader’ i vores havkajakker.

Sidste år gik jeg og pudslede med tanken om at deltage i “Sea Challende Fyn”, men det dropper jeg i år, da jeg gerne vil lære min Nordkapp bedre at kende inden jeg våger mig ud så en så krævende tur. Jeg tror heller ikke at jeg er i god nok form endnu. Der er tid nok!

/Thomas


Responses

  1. Super at du overgik dine forventninger i 2008 og så med en del km.
    Dine mål i 2009 virker realistiske når du nu får en “lille ny” kajak, men håber da på at se dig på turen rundt Mors, da per jeg og evt flere(dig) skal rundt til sommer

    Mvh Axel


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: