Posted by: Thomas Michelsen | februar 5, 2009

Vandet er stift…

Idag besluttede jeg mig for at tage en hurtig tur til Venø by og tilbage igen. Jeg kunne godt se at der var lidt is på vandet, men jeg havde ikke set at det var så meget. Da jeg havde roet 300 m. ud og der stadig var tynd is, så besluttede jeg at vende om. Det var meget koldt, tåget og isen er ikke sikker at ro i. Alt ialt en cocktail jeg ikke bryder mig om. Jeg håber at isen smelter her i weekende, da jeg vil prøve at komme ud igen på Søndag.

/Thomas

Reklamer

Responses

 1. Det er bare super du er kommet væk fra i din egen server, er det er bare en fryd at der er kommet fart på siden igen, men som du skrev mangler dit eget “stil” og den var nu noget flottere, men man må jo få hvad man kan tage…

  Mvh Axel

  Ps. du er inviteret til kaffe/øl når det passer dig.
  Smid en sms på 26290040 hvis du kommer forbi i området..

 2. Det lyder godt. Dit nummer er noteret. Mht. min blog, så er det essentielt at man gider vente på indholdet og det hjælper jo at det går stærkt 😉 Husk at ændre URL’en på dit site til http://www.havkajak.net, så vil den alid pege på min blog… hvad end jeg finder på frem over.

  /Thomas

 3. Hej Thomas
  Mon det er fordi der er lidt mere stille vand i Limfjorden, eller måske lavere saltindhold, at du har “stift” vand? Hernede ved Odderkysten er der ikke antydningen af is. Der er lidt grød på vandet i Horsens Fjord, men det er også det eneste. Håber på “blødt” vand for dig her i weekenden.

  Venlig hilsen Helge

 4. Tjaa.. vi har jo Kielen meget tæt på kajakklubben og havnen. Der løber ferskvandskilder i Kielen, så det kunne godt være forklaringen.
  Kunne du ikke arrangere en guidet tur omkring Alrø og/eller Hjarnø en dags td?

  /Thomas

 5. Så lige kommentaren, og ja struer delen af limfjorden er opdyrket og er drænet meget, derfor er der nogle gange tider hvor struer/bremdal fryser hurtigt, især når der har været en meget mild vinter med meget vand..og hvor det slår over i frost lige pludselig…!! Og Kilen er en stor synder, den er meget fersk/brak og leder tonsvis af fersk vand ret tæt på struerkajak klub.
  Og thomas,,det hedder Kilen ikke Kielen..vi er jo i danmark..ikke tyskland..*GG*

  Hygge til jer to Tomas og Helge H

  Mvh Axel


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: