Posted by: Thomas Michelsen | maj 18, 2009

Kajaksurf og rul

Selvom det blæste en del i søndags, besluttede jeg mig for at tage en mindre tur. Da jeg kom ud i kajakken kunne jeg godt se, at vinden spille op til leg frem for langtur. Jeg padlede ud mellem Livbjerggård og Venø, hvor der var gode vindbølger. Turen ind mod land gik pænt hurtigt og det lykkedes mig at fange nogle fede bølger at surfe på. Det er en vildt fed fornemmelse at mærke kraften fra bølgen skubbe kajakken så hurtigt afsted, at man kun kan korrigere og nyde surfturen. Intressant var det også at afprøve ‘bremseteknikken’, hvor man læner sig bagover for at bremse kajakken. Det virker. Jeg brugte teknikken hvis en bølge var for langt foran mig, så kunne jeg bremse og ‘hoppe’ af bølgen. Så var jeg klar til næste bølge efter at have ventet et lille øjeblik.
Da udmattelsen meldte sig padlede/surfede jeg tilbage mod klubben. Ca. 50/100 meter ude besluttede jeg mig for at afprøve mit grønlænderrul for første gang i år. Uden problemer lavede jeg 2 rul til venstre side og 1 rul til højre side. Det var en lettelse at vide, at teknikken sidder på rygraden. Om det er min nye Valley Nordkapp der er nemmere at rulle i eller om det er mig der kabe kan det shit ved jeg ikke. Men jeg satser da på det sidste 😉

Billeder er det ikke blevet til, da jeg havde glemt mit kamera. Jeg ved nu heller ikke hvor fede billederne ville blive hvis jeg forsøgte at fotografere mig selv mens jeg ruller?!


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: