Posted by: Thomas Michelsen | juli 15, 2009

Et par sommerture

Pernille og pigerne tog i sommerhus på fyn. Desværre skulle jeg arbejde og skulle være alene. Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget. Både mandag og tirsdag tog jeg turen om Venø. Mandag var der en blæst på ca. 8 m/sek fra syd/øst. Det gjorde at jeg kunne lege i ‘bølger’ næsten hele vejen op ad østsiden til Venøs nordspids. Lige før nordspidsen lod jeg mig drive med vinden hen til sælerne. De tog det ufatteligt afslappet og ventede med at mave sig i vandet til jeg var ret tæt på. Derefter fulgte de mig et godt stykke rundt om spidsen. På den anden side kom vinden underligt nok den modsatte vej fra. Den må have vendt mens jeg var på den anden side. Det var vildt fedt at ‘kæmpe’ i de varme bølger og mærke aftenssolens varme. På turen rundt så jeg mange fisk der smuttede i vandet. Jeg tror det må have været multe. At mærke sommeren på denne måde er meget livsbekræftende og jeg føler mig utroligt privilligeret over at bo hvor jeg gør.
Turen om tirsdagen startede med, at jeg tvivlede lidt på om jeg havde kræfter til at nå hele vejen rundt. Jeg overvejede at æde min madpakke ved Venø camping og vende tilbage. Jeg vidste heller ikke om det ville regne mere end det allerede havde gjort. MEN, tænkte jeg… det er nu det er sommer.. så må jeg være træt senere. Det var en god beslutning. Jeg fik ikke mere regn den dag. Solen kom frem og jeg fik en stille og doven aftenstur med en vind på ca. 5 m/sek. Ingen sæler på nordspidsen, men de tittede frem andre steder. Fra Venø færgeleje og hjem var jeg lidt nærvøs, da jeg pludselig lå mellem tre speedbåde. Så jeg trak lidt indad og jeg tror de havde godt styr på hvor jeg var.
Sjovt nok har jeg slet ikke været træt efter turen om tirsdagen… såå, jeg gad godt tage ud igen idag. Men nu er mine dejlige piger hjemme og vi hygger.
Næste uge skal jeg på Camping ved Hasmark strand. Vi tager begge kajakker med. Jeg håber at vi får lejlighed til at lege i kajakkerne. Jeg har også monteret stangholder i min Aquanaut, så jeg skal ud og morgenfiske nogle havørreder. Det skal nok blive en god ferie 🙂

En lille milepæl er også nået, nemlg 500 roede kilometer.. Yeah!

Beklager de manglende billeder, men Pernille har haft kameraet med til fyn.

/Thomas

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: