Posted by: Thomas Michelsen | december 20, 2009

Vinter 2009

Det er ikke altid man lige kan synchronisere end kajakture med det gode vejr. Det er derfor man skal have ordenligt udstyr. Jeg ville gerne have haft en tørdragt til denne vinter, men det har der desværre ikke været penge til. Istedet for har jeg købt nye handsker, en ny rojakke og en balaclava. Disse tre ting var rigtig gode at have med ud idag. Temperaturen var på -5 grader og det blæste 9 m/sek. Dette giver en windchillfaktor, hvilket svarer til -19 grader… Brrr, det er koldt. Nå, men det eneste jeg mærkede til kulde på min 16 km. lange tur var et koldt lår der på et tidspunkt havde kontakt med mit spraydeck.
Turen var lidt nervepirrende på strækket fra klubben og til færgelejet. Her var der grødis på den ene side og pæne bølger på den anden. Jeg var her glad for min gode erfaring og holdt fokus på opgaven at komme frem uden at ryge i baljen. Under turen tilbage bemærkede jeg min udmattedhed og tænkte tilbage på de fine form jeg var i i sommers. Den skal nok komme igen!
Folk må tænke at jeg er underlig at tage ud i sådan et ver, men det er ofte på sådanne dage man ser nye smukke sider ved den velkendte del af naturen.

/Thomas

vinter2009

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: