Posted by: Thomas Michelsen | december 30, 2009

Nytår 2009/2010

Godt nytår til alle læsere af denne blog (jeg aner ikke om det er 5 eller 50). Men I skal alle ønskes god jul og godt nytår. Det er nu tid til at se tilbage og dermed også fremad.

I 2009 ville jeg gerne:
1) Få udarbejdet projekt “HavkajakWiki.dk“, som er en slaks informations database omhandlende havkajak.
Mål opfyldt? NEJ.
Jeg har haft en wiki kørende på min egen server, men da jeg tog livet af serveren, så røg også al indholdet. Jeg har nu oprettet en gratis wiki på nettet, som jeg vil bruge i stedet for. Dog er jeg ikke kommet i gang med noget indhold. Jeg tror det hænger sammen med at jeg ikke har øvet så meget teknik i år.

2) Tage på flerdagsture. En tur til Mors er allerede på idéplan. Om der bliver tid til flere ture ved jeg ikke, men en to-dags tur til Fur vil nok være muligt.
Mål opfyldt? Delvist.
Jeg har været en tur om Fur og det var en rigtig god (og hård) tur. Desværre har jeg ikke været på andre ture med overnatning.

3) Blive dus med min Valley Nordkapp.
Mål opfyldt? JA!
Jeg har været ude i Nordkappen i alle typer vejr. Jeg har rullet og lavet selvredninger i den. Jeg føler mig klar til at indtage havene med denne kajak. Det har ikke været nødvendigt at modificere noget som helst på kajakken. Den er bare go’fin 🙂

4) Introducere min kæreste Pernille til havkajakroning. Min drøm er en dag, at ro gennem Venedigs ‘gader’ i vores havkajakker.
Mål opfyldt? Ja!
Pernille har været med ude 2 gange i år. Hun kan godt lide det, men vi skal ud på små tilvænningsture før hun bliver rigtig dus med det. Vores største problem er at få passet børnene mens vi ror sammen.

Jeg er ganske tilfreds med kajakåret 2009. Det eneste jeg savner er langturene.

Mål for kajakåret 2010:
1) Komme på langture. Jeg har tænkt på at tage ud på en danmarkstur. Jeg tror på at jeg godt kunne gennemføre turen selvom jeg ikke har nogen erfaring med langture. På trods af det, så har Pernille overbevist mig om at danmarksturen ikke løber nogen steder og at jeg bør tage flere kortere ture inden jeg tager turen om danmark. Planen er nu at finde et par mindre ture med overnatning inden jeg i Juli-August tager omkring Fyn og besøger et par ø’er i det sydfynske ø-hav. Så må vi se om jeg skal omkring danmark i 2011.

2) Lave flere redningsøvelser og indøve mit rul. Hvis jeg får lyst, så vil jeg dokumentere øvelserne og udgive informationen på havkajakwiki.

3) Kajaksurfe! Jeg har fået en cykelhjelm af Ericsson i julegave, så nu skal jeg bare øve mit rul og så er jeg på vej til Surfsymposium 2010. Skal du med?

Hermed ønsker jeg alle et fantistisk kajakår 2010 !

/Thomas


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier