Posted by: Thomas Michelsen | april 5, 2012

Thurø bund

Endnu en dag hvor vejret skriger “Kom ud og nyd mig” og det kan man jo ikke overhøre 🙂 Jeg besluttede at følge strømmen i Svendborgsund i dag, men da den førte mod Thurø, så besluttede jeg mig for at ro ind i Thurø bund i stedet for rundt om Thurø. På vejen blev jeg snigoverhalet af tre tur/kapkajakker, som tydeligvis sejlede om kap med mig, hvilket var lidt dumt da jeg lå i strømmen og de lå i idvandet. Nå, men det lykkedes dem at overhale og kadancen faldt da de var ca. 500 meter foran mig. Lidt sjovt 🙂
Selvom jeg elsker bølger, så er der noget sjæleligt ved fladt vand, sol og fuglesang. Jeg gled stille gennem vandet og flere gange kom jeg meget tæt på fuglelivet. Når jeg kommer tæt på ænder, så er det som om Alfa-anden ligger og siger “vent vent vent vent vent vent vent vent vent vent …. FLYV FLYV FLYV FLYV FLYV” og så stikker de af… meget snedigt 🙂 Efter en kort æble/kaffepause i…øh.. bunden af Thurø bund, besluttede jeg mig for at at ro lidt længere, og tage frokosten senere ved Valdemarslot. Med udsigt til Valdemarslot sad jeg på deres skibsmole og spiste frokost. Der summede af turister inde på slottet, men jeg synes nu at det var fint at opleve slottet lidt fra afstand.
Jeg kunne mærke på turen hjem at min form er ved at være bedre, hvilket gør det lidt sjovere at ro i modvind. Der er desværre ingen billeder da jeg ikke fik mit kamera med.

/Thomas


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Kategorier

%d bloggers like this: