Om Thomas

Jeg er fra 74, bor i Svendborg sammen med Pernille og mine to døtre Signe og Kanya. Jeg er født i Ringsted, men har boet det meste af mit liv i Odense (og 10 år i Struer). Jeg fik interessen for kajakroning i 2006, men kunne ikke blive frigivet til kajak i Struer før foråret 2007, så jeg måtte vente. Efter vel overstået frigivelse bestemte jeg mig for at købe min egen havkajak og eget udstyr. Jeg tror altid jeg vil være på købers marked.. man er vel lidt grejliderlig 😉
Jeg er i 2008 blevet frigivet som havkajakroer efter Havkajaksamrådets retningslinier. Jeg har pt. en EPP3, men vil gerne lære mere om teknik og finpudse mine færdigheder, så måske tager jeg på EPP4 og 5 en dags tid.

Skulle du være interesseret i at invitere mig med på kajaktur, så ring 20403139 eller smid mig en mail på thomas(a)michelsennet.dk

Vi ses på vandet…

mig_aebeloe
Ja, det er et noget højtidligt billede af mig 😀

Kommentarer

 1. Først og fremmest er det en flot side, DOG er dit galleri træls og langsom at navigere i MEN flot.
  Så lige 2 ting
  Nr 1. er der mulighed for at jeg kan få/lov til at bruge nogle af dine billeder omkring struer og vil du evt kommentere sted og tid.
  Nr 2. billederne skal bruges på Struer Kajak Net hvor vi mangler lidt foto omkring seværdigheder i området.

  Ja og så er “nyheden” ude, der er kommet et kajak net i struer, den er oprettet den 3 dec og håber den bliver godt modtaget.
  Linket er —-> http://kajaknet.blogspot.com/

 2. Hej Axel,

  Tak for rosen. Ja, mit galleri er “et spil for galleriet” 😛 Men jeg ææælsker sådan noget gejl. Selve bloggen er langsom fordi min upload ikke er høj nok. Jeg hoster selv sitet på min hjemmeserver, så jeg kan få lov til at lege lidt med designet, som det passer mig.
  Hvis du reklamerer lidt for denne blog, så må du gerne bruge mine billeder.
  Jeg kiger nærmere på Struer havkajaknets site imorgen, hvor jeg har lidt mere tid. God idé. Jeg havde faktisk tænkt på lidt det samme. Jeg ville oprette et Joomla forum, men jeg kom frem til at havkajakroernes forum var nok. En idé ville måske være at oprette en gruppe på Facebook, som får folk til at gå på Struer havkajaknets site.

  /Thomas

 3. Så er du kommet på min egen side og på Struer Kajak Net, håber det er reklame nok til jeg snupper nogle af dine billeder til SKN.
  Hvorfor hoste din egen side når du kan gøre det samme med din side og få mega upload fra en der normalt hoster sider..!
  Hvis du har lyst er du velkommen til at være med på SKN, jo flere vi er om det jo mindre skal vi lave og jo mere “nyt” kommer der på siden, jo flere vi kan samle i området jo flere kan vi samle til ture(sommer/vinter)

  Mvh Axel

 4. Ja, det er fint. Du må gerne bruge mine billedeer på SKN og på din egen blog.
  Jeg har denne blog på min egen server, da jeg gerne vil rode med Linux. Så kan jeg også selv bestemme hvordan det hele skal se ud. Selve indholdet af bloggen vil jeg bruge som en slaks dagbog. Det bliver sikkert sjovt at læse om nogle år.

  /Thomas

 5. Hej Thomas

  Tak for hyggeligt samvær på EPP 3 og tak for godt makkerskab – omend du var lidt hurtigere end den “gamle”.
  Glæder mig til at modtage alle de billeder du tog.
  Vi snakkes
  Søren

 6. […] Om Thomas […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: