Video

Egne kajakvideo’erHahahahahaa… man mister næsten pusten af at se på det ynk. Ja, det er mit hoved jeg ikke holder nede… jeg ved det.


Her går det bedre. Jeg blev faktisk ok til at rulle til begge sider. Nu er det bare spændende om jeg har glemt det hele her til sommer.

Andre kajakvideo’er


Her kommer nogle gode film, som jeg selv brugte da jeg ville lære at rulle. Når man skal lære at rulle, så er det en god idé at tænke scenariet godt igennem. Der er flere ting man skal gøre i sammenhæng. Vidoer kan ikke erstatte lektioner af en rigtig instruktør, men det er en billig start.

Forward strokeKayak Forward Stroke from Werner Paddles on Vimeo.
Forward stroke er en vigtig ting at lære. Som videoen viser, så handler det ikke kun om at skubbe med hånden.

C-to-C rulletC-to-C rul er et af de nemmeste rul at lære. Det siges at være det sikreste, da man afslutter i oprejst siddestilling og er derfor klar til at padle vidre med det samme. Når man laver rullet, så har man heller ikke hovedet direkte mod havbunden.

Sweep rulletSkruerullet eller sweeproll som det også hedder er det andet af de ‘nemme’ kajakrul. Dette rul er måske det nemmeste rul. Det er også et rul der er godt, fordi man er i bevægelse fremad efter endt rul. Problemet ved rullet er, at man nemt ender bøjet bag over efter endt rul, hvilket ikke er en stabil position, hvis der skulle komme en bølge bragende.

Selvredning med paddlefloatJeg synes at denne video er god, da han har god teknik og han kommer hurtigt, men sikkert i kajakken. Dog ville jeg nok lægge mig ved siden af kajakken, med det ene ben inde i cockpittet. På den måde sparer man kræfter, mens man puster paddlefloaten op. Jeg har desuden selv erfaret, at noget vigtigt er, at man hele tiden har kontakt på paddlefloaten.

Kommentarer

  1. […] Video […]


Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: